середа, 20 червня 2018 12:52

Показали перший постер фільму "Дике поле" за романом Жадана "Ворошиловград"

Презентували офіційний постер фільму Ярослава Ладигіна "Дике поле". Картину зняли за романом Сергія Жадана "Ворошиловград". Вийде в прокат 8-го листопада.

За сюжетом, Герман змушений зі столиці повернутися у рідне містечко на Донбасі. Його старший брат зник. Герою доведеться захищати сімейний бізнес – стару бензоколонку. Бореться проти тих, хто захоплює навколишні землі, перетворюючи їх на кукурудзяні поля та залізницю. Переосмислює ставлення до старих друзів і колишньої коханої.

Головну роль виконав 28-річний Олег Москаленко з Київського театру на Лівому березі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перша ознака, що в місті порядок – дівчата спокійно ходять у коротких спідницях"

"Я родом із Черкащини. З 2009-го живу в Києві, — розповів актор Москаленко Gazeta.ua. — Колись мені так само було складно повертатися додому. Як і Герман, у дружбі ціную тих, із яким є про що помовчати. Проби на роль проходив п'ять разів. Було страшно, що Жадан говоритиме з приводу моєї кандидатури. Він у серпні приїхав на зйомки з дружиною. Кажуть: "Дивилися відзнятий матеріал — прикольно. "Спасибі за Германа", — підписав мені книжку".

Автор: facebook
  Постер фільму "Дике поле"
Постер фільму "Дике поле"

Крім Києва, фільм знімали в рідному місті Сергія Жадана Старобільську.

Книга Сергія Жадана "Ворошиловград" стала найкращим українським романом десятиліття за версією літературної премії ВВС Україна.

Зараз ви читаєте новину «Показали перший постер фільму "Дике поле" за романом Жадана "Ворошиловград"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі