середа, 03 січня 2018 12:13

"Потрібні тупі та безграмотні": Іво Бобул розповів, чому не виступав на новорічних шоу

"Потрібні тупі та безграмотні": Іво Бобул розповів, чому не виступав на новорічних шоу
Артиста не запрошували на новорічні програми. Фото: fakty.ictv.ua

Український співак Іво Бобул заявив, що в Україні цінують лише "безграмотних, безголосих та голожопих" виконавців, а суспільству не потрібні справжні культурні цінності.

Про це артист заявив у інтерв'ю для каналу Zik.

"Мене цього року нікуди не запрошували. Звідси роблю висновок, що не живу в країні, якій потрібний. Тут треба тупих людей, безграмотних, безголосих, "голожопих". Така культура потрібна. Очевидно, хочуть зробити з нації пластилін, з якого можна буде виліпити все, що завгодно. Тут не люблять людей, які мають свою позицію, погляди та індивідуальний музичний смак", - розповів Іво Бобул.

Також співак засумував за радянським минулим.

"Люди забули про культуру. Її нема в державі. Можна говорити багато поганого про Радянський Союз, але тоді сукупність духовних цінностей була на вищому рівні. Люди більш дбали про внутрішнє, моральне. Те, що є зараз на українській музичній сцені – жах, який змушує мою душу кричати. Я не знаю, куди котиться вся культура", - обурився артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Атакують російську культуру": український композитор порівняв "чорні списки" зі сталінськими репресіями

Президент України Петро Порошенко поділився добіркою улюблених пісень 2017 року від українських виконавців. Список виклав на своїй сторінці у мережі Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібні тупі та безграмотні": Іво Бобул розповів, чому не виступав на новорічних шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі