неділя, 30 грудня 2018 21:45

Назвали найменш прибуткового актора Голлівуду

Назвали найменш прибуткового актора Голлівуду
Меттью Макконахі став актором, який приносить найменше прибутків. Фото: ctv.by

Меттью Макконахі став найменш прибутковим актором 2018 року.

Виконавець ролі Чоловіка у чорному в фільмі "Темна вежа" повертав творцями фільму $1,1 з кожного заплаченого долара, пише Forbes.

Журнал склав щорічний рейтинг акторів, які стали найменш ефективним вкладенням для кіностудій. Рейтинг складали на основі гонорарів зірок і касових зборів фільмів, у яких вони знімалися.

Також до трійки переоцінених акторів увійшли Крістіан Бейл ($1,5) і Метт Деймон ($3,7).

Найбільш ефективними виявилися актори, які грали у фільмах про супергероїв: Джеремі Реннар ($82,7), Марк Руффало ($80) та Емі Адамс ($69,9).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто cтав найбагатшою телеактрисою

Торік Forbes назвав найменш прибутковим актором Марка Волберга, відомого за фільмами "Відступники", "Макс Пейн", "Трансформери", "Боєць".

У 2017-му його заробіток становив $68 млн. За даними видання, кожен вкладений у актора долар приніс творцям фільмів в середньому $4,4. Крім Волберга, у списку найменш рентабельних акторів опинилися Крістіан Бейл ($6,7), Ченнінг Татум ($7,6), Дензел Вашингтон ($10,4) та Бред Пітт ($11,5).

Зараз ви читаєте новину «Назвали найменш прибуткового актора Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі