понеділок, 09 листопада 2020 00:45

На Netflix з'явилася перша стрічка українською

На Netflix з'явилася перша стрічка українською
Наприкінці 2019-го Netflix почав додавати українські субтитри до деяких фільмів і серіалів. Зараз співпрацює з двома українськими студіями дубляжу. Фото: The Conversation

На стрімінговій платформі Netflix уперше вийшла стрічка з українським дубляжем. Це повнометражний мультфільм "Губка Боб: Втеча Губки".

Губка Боб приходить з роботи в фаст-фуді "Красті Крабс". Не знаходить свого домашнього улюбленця - равлика Гері. Його вкрав бог морів Посейдон та відправив у затоплене місто Атлантік-Сіті. Губка Боб кличе рятувати равлика свого найкращого друга Патріка, за сюжетом.

Дубляж виконують українські студії Postmodern Postproduction і "Так Треба Продакшн". У вересні 2020-го стали офіційними партнерами платформи. Співпраця відбувається в рамках програми Netflix Post Partner Program, яка передбачає партнерство із закордонними студіями для адаптації контенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш знялась у фільмі бренду Gucci

Наприкінці 2019-го Netflix почав додавати українські субтитри до окремих фільмів і серіалів. Наприклад, "Картковий будинок", "Південний парк", "Вікінги".

Netflix запрацював в Україні на початку січня 2016-го. Підтримує 21 мову.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix з'явилася перша стрічка українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі