Ексклюзиви
четвер, 25 травня 2017 12:06

Маленька бджілка вже не та: Аліна Гросу показала принади

Маленька бджілка вже не та: Аліна Гросу показала принади
Співачка Аліна Гросу випустила кліп "Хочу я баса" Фото: instagram

Співачка Аліна Гросу представила свій відеокліп на скандальну пісню "Хочу я баса". У ньому відома естрадна співачка постає у відвертих образах, які напередодні публікації відео обурили багатьох прихильників Гросу.

За день до прем'єри кліпу Аліна Гросу опублікувала на своїй сторінці в Instagram серію відеороликів і фотографій, де анонсує вихід кліпу. Такі образи оцінили не всі, тому співачка пояснила свій відвертий образ.

"Дорогі "охоронці моєї честі і моралі". Мені дуже приємно відчувати вашу турботу, але я вже доросла дівчинка, можу сама вирішувати і відповідати за свої вчинки.
А зараз хочу попросити вас вгамувати ваші емоції до виходу пісні. Не робіть висновки завчасно. Можливо, все не так, як здається на перший погляд", - написала Аліна Гросу.

Аліна Гросу опублікувала на своєму YouТube-каналі відеокліп із провокаційною назвою "Хочу я баса" та уривки з нього на сторінці в Instagram. У ролику знялася в нижній білизні, що обурило шанувальників. "Дитя вважає себе вже дорослою", "Хто придумав таку провокаційну назву?", "Ех Аліна, а такою була милою дівчинкою, про бджілку співала", "Маленька бджілка вже не та", – коментують користувачі.

У минулому кліпі "Алкоголь" Аліна Гросу з'явилася в чоловічому брутальному образі. Дівчина з красуні перетворилася в бородатого чоловіка в строгому класичному костюмі, щоб гарненько провчити свого хлопця, який загуляв.

Зараз ви читаєте новину «Маленька бджілка вже не та: Аліна Гросу показала принади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі