Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2010 17:11

Кортні Лав знайшла заміну Курту Кобейну

Кортні Лав знайшла заміну Курту Кобейну

Скандальна співачка і актриса Кортні Лав вибрала актора на роль Курта Кобейна в новому байопіку. На думку вдови, соліста Nirvana повинен зіграти молодий шотландець Джеймс Макевой.

Цікаво, що минулого тижня пройшла інформація, начеб-то на роль Кобейна претендує кумир всіх тінейджерок Роберт Паттінсон, який зіграв закоханого вампіра у кіносазі "Сутінки". Лав висловилася різко проти Паттінсона і назвала цей вибір "ідіотським".

Натомість Кортні Лав запропонувала свої кандидатури - Джеймса Макевоя, відомого своїми ролями в екранізації "Хронік Нарнії" та мінісеріалі "Діти Дюни", і канадця Райана Гослінга ("Полу-Нельсон", "Щоденники пам"яті"). Саму співачку, за чутками, може зіграти секс-символ Голлівуду Скарлетт Йохансон.

Також автор хіта "Celebrity Skin" хоче, щоб їй дали право затверджувати акторів і сценарій. Кортні дуже сподівається, що її подруга і продюсер Труді Стайлер зможе стати сполучною ланкою між нею і творцями байопіку. Якщо ж Труді не візьмуть у знімальну команду, співачка пообіцяла зірвати проект.

Водночас дивитися фінальний варіант фільму Лав відмовиться. За її словами, їй буде дуже боляче все це згадувати.

Рок-гурт Nirvana, в якому грали Курт Кобейн, Дейв гроул і Кріст Новоселіч, став справжнім символом покоління 90-х. Проте історія шалено популярного колективу раптово обірвалася, коли у 1994 році сп"янілий наркотиками Кобейн вистрілив в себе з рушниці. Згодом багато шанувальників звалили провину в смерті кумира на його дружину Кортні Лав, яка страждала від наркотичної залежності.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Кортні Лав знайшла заміну Курту Кобейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі