понеділок, 17 серпня 2015 15:24

Книгу Куркова про Євромайдан видали в Японії

Книгу Куркова про Євромайдан видали в Японії

Нещодавно книгу популярного українського письменника Андрія Куркова "Щоденник Майдану" було перекладено японською та презентовано в одній з книгарень Токіо за участю самого автора та Ікуо Камеями – відомого славіста і перекладача.

"Щоденник Майдану" вийшов у лютому цього року у видавництві "Фоліо". Книга містить записи подій, роздумів, емоцій, які супроводжували Андрія Куркова протягом соціально-політичних зрушень 2013-2014 рр. Твір вже перекладено естонською, німецькою, французькою, англійською мовами, пише Cultprostir.

Під час перебування в Японії письменник взяв участь у конгресі Міжнародної ради центральних та східноєвропейських досліджень, де зробив доповідь про сучасний стан української літератури.

З наступним твором Андрія Куркова його прихильники можуть познайомитися на "Форумі видавців у Львові", де відбудеться презентація антології "Добрі історії" видавництва "Фоліо". До 4 томів прозових творів, авторами яких стали Володимир Єшкілєв, Антін Мухарський, Юрій Винничук, Лада Лузіна та інші, також увійде нове творіння Андрія Куркова.

Зараз ви читаєте новину «Книгу Куркова про Євромайдан видали в Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі