вівторок, 15 серпня 2017 17:16

Катерина Кухар і Олександр Стоянов вразили пристрастю в любовній фотосесії
8

Фото: Анна Шайдеман

Найкрасивіша балетна пара України Олександр Стоянов і Катерина Кухар взяли участь у зйомці відомого фотографа Анни Шайдеманн. Анна живе і працює в Німеччині. Фотографію вивчала в New York Film Academy.

- Тіло, рух і вираз обличчя можуть часом розповісти більше про пару, ніж слова. Щоб зрозуміти про наші взаємини з Олександром, досить поглянути на фотографії, де ми вдвох, - каже Катерина.

- Ми вперше працюємо з Анною. Це одна з найприємніших фотосесій для мене, тому що була невимушена і позитивна атмосфера. Нам не доводилося довго позувати - це був один постріл майстром і з першого разу попадання, - поділився враженнями Олександр.

Анна Шайдеманн зізналася, що загорілася ідеєю зробити фотосесію з українськими зірками балету, коли побачила їх на сцені.

- Якщо ви хоча б один раз бачили, як танцює пара Катерина Кухар та Олександр Стоянов, то ви напевно знаєте, скільки пристрасті в кожному їх русі. Вони немов палаючий вогонь, іскри якого доносяться до кожного глядача.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Кухар і Олександр Стоянов вразили пристрастю в любовній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі