понеділок, 14 січня 2019 17:09

Хлопець з обличчям Путіна: у Парижі танцюристу Полуніну вказали на двері

Хлопець з обличчям Путіна: у Парижі танцюристу Полуніну вказали на двері
Танцівник Сергій Полунін втрапив у гучний скандал, коли виявилося, що він прихильник Володимира Путіна. ФОТО: fizo.in.ua

Танцівник балету Сергій Полунін не братиме участь у постановці "Лебедине озеро" Паризької опери. Вона відкликала його запрошення, бо Полунін писав гомофобні та сексистські заяви в Instagram, йдеться в офіційному Twitter установи.

Зокрема, 11 січня Полунін розкритикував у пості людей із зайвою вагою. Наступного ж дня він його видалив. Згодом, на власній сторінці, він написав: "Мужик має бути мужиком на сцені, вже є балерина, не повинно бути двох [балерин]. Чоловік повинен бути чоловіком, а жінка жінкою. Чоловіча і Жіноча енергія створює баланс. Ось чому у вас є яйця. Те саме поза балетом, мужики, що з вами? Жінки у світі зараз намагаються стати на роль чоловіка, тому що ви їх не тра*аєте і тому що ви - ганьба", - звернувся Полунін до артистів балету 29 грудня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sergei Polunin (@sergeipolunin)

За словами арт-директора Паризької опери Орелі Дюпон, висловлювання Полуніна не відповідають цінностям закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полунін знову "проспівав" оду Путіну

29-річний танцюрист Сергій Полунін народився у Херсоні. У 13 років виїхав на навчання балету до Лондона. У 19 років став наймолодшим прем'ром в історії Королівського балету Лондона. 20 листопада, у день свого 29-річчя, в Instagram Полунін зізнався у пристрасній любові до російського президента Володимира Путіна. Сказав, що завжди бачив у ньому світло й завжди його захищатиме. Потім на грудях набив собі татуювання – обличчя Путіна. Також він отримав російський паспорт. Наприкінці листопада Полунін загримів до "чистилища" бази "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «Хлопець з обличчям Путіна: у Парижі танцюристу Полуніну вказали на двері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі