Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2019 17:28

Гурт Brunettes Shoot Blondes відмовився їхати на Євробачення

Гурт Brunettes Shoot Blondes відмовився їхати на Євробачення
Учасники гурту Brunettes Shoot Blondes заявили, що відхилять пропозицію щодо участі в Євробаченні. Фото: facebook.com

Гурт Brunettes Shoot Blondes відмовився представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2019. Про це музиканти заявили на своїй сторінці у Facebook.

"Нам надходить багато повідомлень з питанням - чи виходило сьогодні НСТУ на зв'язок з Brunettes Shoot Blondes. Хочемо заздалегідь повідомити: якщо нам надійде пропозиція щодо участі у Євробаченні-2019, ми її відхилимо. Наш гурт не перемагав у Нацвідборі, ця поїздка не наша", - йдеться в повідомленні.

Гурт Brunettes Shoot Blondes посів четвере місце у фіналі Нацвідбору.

Після того, як співачка MARUV відмовилася представляти Україну на Євробаченні, Національна суспільна телерадіокомпанія запропонувала поїхати на конкурс спочатку колективу Freedom Jazz, що посів друге місце за результатами голосування, а потім і групі KAZKA, що була на третьому місці. Обидва гурти відмовилися від пропозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо музикантів відмовилися представляти Україну на Євробаченні

MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні 2019, хоча отримала найбільшу кількість балів у фіналі Нацвідбору. Національна суспільна телерадіокомпанія та співачка не дійшли згоди щодо умов участі в конкурсі. Остаточне рішення залишається за НСТУ.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Brunettes Shoot Blondes відмовився їхати на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі