пʼятниця, 17 березня 2017 06:59

Голлівуд зніме продовження "Матриці"

Голлівуд зніме продовження "Матриці"
Продюсери "Матриці" розповіли, яким буде продовження кіносаги. Фото: cultprostir.ua

Американська кінокомпанія Warner Bros планує зняти продовження науково-фантастичної трилогії "Матриця". Перший фільм вийшов у 1999 році.

Про це повідомляє hollywoodreporter.com.

Режисери кіносаги — сестри Вачовські — брати участь у зйомках нової частини не будуть. Сценарій напише Зак Пенн. Автор двох частин "Людей Ікс", а також стрічок "Неймовірний Халк" та "Месники".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть серіал за мотивами "Теорії великого вибуху"

Головну роль виконав Майкл Джордан, що зіграв у картині "Крід: Спадок Роккі". В оригінальній "Матриці" образ Нео втілив Кіану Рівз.

У 2012 році продюсер трилогії Джоел Сілвер продав Warner Bros права на "Матрицю" за 30 млн. дол. Тепер у кіностудії обдумують можливість розвивати оригінальну історію у кількох наступних картинах за прикладом саги "Зоряні війни".

"Матриця" - науково-фантастичний фільм. Антиутопія зображає реальність, де людей підкорили машини. Використовують тіла як біоматеріал для видобутку енергії. Більшість не здогадується про це. Живуть у віртуальній реальності — реконструкції життя наприкінці ХХ сторіччя. Хакер Нео — обраний. Має дізнатися правду та врятувати людство. Фільм отримав 18 нагород, включно з чотирма "Оскарами". Ще дві частини "Матриця: Перезавантаження" та "Матриця: Революція" вийшли у 2003 році.

Зараз ви читаєте новину «Голлівуд зніме продовження "Матриці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі