четвер, 16 березня 2017 13:28

Знімуть серіал за мотивами "Теорії великого вибуху"

Автор: cultprostir.ua
  Знімуть спін-офф серіалу про геніального фізика
Знімуть спін-офф серіалу про геніального фізика

Американський телеканал CBS оголосив про початок трансляції пріквела серіалу "Теорія великого вибуху". Перший сезон "Юного Шелдона" покажуть до кінця 2018-го.

Про це повідомляє cultprostir.ua.

Стрічка розповість про життя 9-річного школяра з Техасу Шелдона Купера. У майбутньому він стане геніальним фізиком-теоретиком. Хлопчика зіграє 8-річний Ієн Ермітаж. Його мати — 33-річна Зої Перрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 найпродуктивніших кінорежисерів України

Автором пріквела стане один із творців "Теорії великого вибуху" Чак Лоррі. Продюсер — Джим Парсонс. Зіграв Шелдона Купера в усіх десяти сезонах серіалу.

"З нетерпінням чекаю на вихід пріквела. Сподіваюся, що глядачам він сподобається не менш, аніж наш фільм", - сказав Джим Парсонс.

Перший сезон "Юного Шелдона" складатиметься з 13 епізодів.

"Теорія великого вибуху" - американський сітком. Вийшов на екрани 2007 року. Головні герої — молоді талановиті фізики Шелдон Купер і Леонард Хофстедтер. Мають друзів астрофізика Раджеша, інженера Говарда та акторку Пенні. Показали десять сезонів серіалу. Планують випустити ще два.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть серіал за мотивами "Теорії великого вибуху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі