Ексклюзиви
вівторок, 20 квітня 2021 00:45

"Годзілла проти Конга" став найкасовішим фільмом за час пандемії

Американський фільм "Годзілла проти Конга" режисера Адама Вінгарда став найкасовішим голлівудським фільмом за час пандемії.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, стрічка зібрала у світовому прокаті понад 390,2 мільйона доларів. Найбільшу касу приніс Китай - 177 мільйонів доларів, у США- 80,5 мільйона доларів.

Фільм побив попередній рекорд, який встановив "Тенет" Крістофера Нолан. Це 365 мільйонів доларів.

Автор: comicbookmovie.com
  Американський фільм "Годзілла проти Конга" режисера Адама Вінгарда став найкасовішим голлівудським фільмом за час пандемії.
Американський фільм "Годзілла проти Конга" режисера Адама Вінгарда став найкасовішим голлівудським фільмом за час пандемії.
"У будь-який інший рік "Годзілла проти Конга" був би черговим роздутим неоригінальним фільмом старої франшизи. Але не цього разу. Це рік, коли пандемія заблокувала кінотеатри. Вихід усіх блокбастерів був відкладений. Тому "Годзілла проти Конга" символізувала як гучне повернення до великого екрану. На це вказують цифри. Це четвертий фільм від Legendary's MonsterVerse, який зібрав 285 мільйонів доларів за перші дні прокату. Це найкасовіший дебют будь-якого американського фільму в епоху пандемії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обігнав "Гру престолів": Назвали найдорожчий серіал в історії

Радість, з якою привітали "Годзілу", контрастує з приглушеною реакцією на гучний "Тенет" Крістофера Нолана. Після, здавалося б, нескінченної кількості затримок з випуском, "Тенет" був розкручений як фільм, який "врятує кіно". Недарма, адже режисер завжди виходить за технологічні межі зйомки. Здається, все, до чого торкається Нолан, перетворюється на золото. "Тенет" став першим винятком. Він не повернув людей в кінотеатри. Можливо, бо це дві з половиною години з ошелешуючою сюжетною лінією, затягнутою технічною складовою. Загальна каса не досягла навіть попереднього фільму Нолана, "важкої" картини про Другу світову "Дюнкерк".
Фільм Крістофера Нолана збентежив глядачів - все, що вони хотіли в цей неспокійний час, - це побачити гігантську мавпу та ящера, які б'ються 15 раундів. "Годзілла проти Конга" - це не герой, якого ми заслужили, а скоріше герой, який нам був потрібен", - йдеться на The Guardian.
"Ґодзілла проти Конга" - 36-й фільм у франшизі "Ґодзілла". У ньому знімались: Александр Скашґорд, Міллі Боббі Браун, Ребекка Голл, Браян Тайрі Генрі.
Зараз ви читаєте новину «"Годзілла проти Конга" став найкасовішим фільмом за час пандемії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі