середа, 04 березня 2015 15:29

"Чекатиму 40 років, щоб довідатися, хто вбив Нємцова" - Діана Арбеніна

"Чекатиму 40 років, щоб довідатися, хто вбив Нємцова" - Діана Арбеніна

Російська співачка Діана Арбеніна хоче знати відповідь на питання - хто вбив Бориса Нємцова.Виконавиця прокоментувала смерть опозиційного політика на своїй сторінці на Facebook.

"Я німа, у мене немає слів", - написала співачка.

Співачка порівняла себе з маленькою дівчинкою, в якої "злі дядьки відібрали батька". Вона поділилася, що відчуває самотність і страх. Діана Арбеніна поставила вбивство Нємцова в один ряд з вбивством Лістьєва. "Хто вбив Лістьєва? Вже не важливо? Ах, не важливо за терміном давності? Важливо! 20 років пройшло, а ми досі не знаємо. І ніхто не покараний", - підкреслила вона.

"Вчора Бориса Нємцова поховали, земля приховала його назавжди, але нічого не заспокоїлося, а стало ще гірше, ще нестерпніше... Ви не мали права! Не можна! Не можна! Не можна! Нікому не можна забирати чуже життя! Господи, що ви наробили! Адже так не можна! Не можна стріляти в спину! Не можна стріляти в груди! Не можна забирати життя! Недопустимо!" - написала Арбеніна.

Співачка зізналася, що готова чекати довгі роки, коли оголосять ім'я вбивці.

"Хто вбив Нємцова? Термін пішов! Я хочу знати. Я хочу справедливості. Зараз мені 40. Я готова чекати до 60, до 80. Я чекатиму, скільки треба, інакше все це персоніфікований кричуще нахабний тероризм! Інакше стріляти можна хоч кожен день! Інакше ті, хто вчора проводжав в шубах з мотками троянд, будуть лежати на місці того, кого проводжали!" - заявила вона.

Арбеніна пише, що не розуміє, чому з її країною відбуваються такі неприємні зміни.

"Моя країна! За що ти так страждаєш? За що така міра жорстокості до країни, в якій я народилася і живу? За що? Де є таке ж? Назвіть! Чому не можна легше, цивілізованою, добрішим? Немає такої причини, за яку можна відібрати життя!" - написала співачка.

Свої роздуми Діана Арбеніна закінчила на мажорній ноті.

"Попереду повернення додому в розстріляну Москву. Через якийсь час я вийду на сцену і в коді пісні про троянди крикну "Рок-н-рол!", і барабан захлинеться в брейку, а моя пам'ять у картинці: 11 років тому регочучий Борис Нємцов підморгує мені і танцює цей самий рок-н-рол на льоду Губернського, вкрай замороженого, спорткомплексу. І я, бачачи це, кидаю гітару і стрибаю зі сцени вниз, туди, де він самовіддано перекидає ноги і руки в танцювальних па. І ми робимо це вже разом, і нам дико смішно, і нам вже зовсім не холодно, а цілком собі жарко. І тане лід, і все ще попереду", - пише співачка.

Нагадаємо, що в ніч з 28 лютого на 1 березня Борис Нємцов був застрелений в центрі Москви. 3 березня на Троєкуровському кладовищі відбулися похорони опозиційного політика.

Зараз ви читаєте новину «"Чекатиму 40 років, щоб довідатися, хто вбив Нємцова" - Діана Арбеніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі