Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2015 18:22

Бардем і Крус знімуться у фільмі про знаменитого наркобарона

Бардем і Крус знімуться у фільмі про знаменитого наркобарона

Хав'єр Бардем і Пенелопа Круз зіграють у фільмі про колумбійського наркобарона Пабло Ескобара. Фільм буде знятий за мотивами мемуарів колумбійської письменниці і журналістки Вірджинії Вальєхо "Loving Pablo, Hating Escobar", в якій вона, крім іншого, розповідає про свій роман з одним із самих знаменитих злочинців XX століття. Виробництвом проекту займеться кінокомпанія Люка Бессона EuropaCorp, постановником призначений іспанський режисер Фернандо Леон де Араноа, повідомляє The Hollywood Reporter.

Пабло Ескобар увійшов в історію як один з найбільш зухвалих і жорстоких злочинців в світі. Вбиваючи суддів, прокурорів, журналістів і особисто страчували своїх жертв, він користувався популярністю серед молоді і бідних верств населення.

Разом з трьома іншими великими наркоторговцями він організував Медельінскую кокаїновий картель, який до 1979 році володів більш ніж 80% кокаїнової індустрії США. До початку 90-х років Ескобар вважався одним з найбагатших людей планети, його стан оцінювався щонайменше 30 мільярдів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Бардем і Крус знімуться у фільмі про знаменитого наркобарона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі