Ексклюзиви
понеділок, 21 травня 2007 15:32

Вєрка Сердючка їздила Києвом на лімузині "чайка"

  Вєрка Сердючка із ”мамою”, яку грає актриса Інна Білоконь, ідуть роздавати автографи біля столичного Центрального універмагу
Вєрка Сердючка із ”мамою”, яку грає актриса Інна Білоконь, ідуть роздавати автографи біля столичного Центрального універмагу

У неділю 33-річний Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки, проїхався Києвом на своєму чорному лімузині "чайка". Сердючка з мамою тримали високо над головою український прапор. Були в чорних спортивках та футболках, спереду на яких цифра "69" і напис англійською "Голуб миру". На спинах красувався теж англомовний напис "Україна+Європа=Любов".

У такому вбранні Вєрка та її мама їздили на "Євробачення" в столицю Фінляндії Гельсінкі. Тільки срібляста зірка на голові Сердючки була не скляна 8-кілограмова, а паперова, із фольги, яка важить 6 кг. У Фінляндії Данилко натер скроню скляною зіркою, на рану довелося наклеїти пластир. Тому скляну зірку Сердючка зараз не носить.

В одній руці Вєрка тримала посріблену кулю зі свого кліпу "Дансінг". Іншою махала перехожим і роздавала повітряні поцілунки. Цю поїздку Сердючка назвала "празднованієм общеєвропейського фурора".

Почалося все біля квартири на Хрещатику, де живе Данилко. Потім автомобіль проїхав на Михайлівську площу, а далі на Контрактову. Пригальмував біля ресторану "Пузата хата". Автівка була з відкидним верхом, тому Сердючка вставала, розписувалася в блокнотах прихильників. Якийсь пенсіонер подарував Вєрі букет бузку.

— Мені подзвонила дружина, що ви біля ЦУМу просили собі сірєні, — пояснює чоловік. — То я наламав на Поштовій площі в кустіках.

Потім Сердючка поїхала на прес-конференцію до столичного телеканалу "М1".

Попросив вибачення телеведучий Андрій Малахов

— Так привєти передавала, шо охрипла, — сказала Сердючка і попросила води. Зізналася, що зараз готує альбом під назвою "Ессен" (німецьке "їсти". — "ГПУ").

— Уже записала шість пісень, — веде далі. — Одна називається "Ессен, ессен, харашо", друга "Секс, труд, май", третя "Ай ем євровіжен квін" ("я — королева "Євробачення" в перекладі з англійської. — "ГПУ").

Сердючка зізналася, що в неї попросив вибачення російський телеведучий Андрій Малахов. У програмі "Пусть говорят" на телеканалі "ОРТ-Міжнародне" перед трансляцією фіналу "Євробачення" Малахов сказав: "Слова Верки "Раша, гудбай" — это плевок в сторону России".

— Я понімаю, чого Андрюша гнав на мене бочку, — киває головою Вєрка. — Там така система: партія сказала: "Нада", комсомол отвєтіл: "Єсть!". Два дня Малахову звонила, він не брав трубку. А дозвонилася, питаю: "Шо, стидно?". Він ізвинився.

У програмі Малахова також брала участь лідерка Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко.

— Шоуменша такая! — обурюється Сердючка. — Моя мама сказала: "Вєра, над тобою так іздівались!". Вона здєлала чучело Наташи Вітренко: парік нацепила на палку з трьома жопами, шоб одразу на трьох стулах сидіть, і подожгла. Канєшно, — зауважує Вєрка, — я маму в етом не поддєрживала.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка їздила Києвом на лімузині "чайка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути