Ексклюзиви
вівторок, 19 серпня 2008 16:23

Ющенко та Шеварднадзе відмовилися зніматись у кліпі

Автор: фото: Ірина КОЧЕТОВА
  Продюсер Ігор Роговой (посередині) розповідає, як пройшли зйомки кліпу Фортадо (справа) його матері Мирославі Єжиленко (зліва)
Продюсер Ігор Роговой (посередині) розповідає, як пройшли зйомки кліпу Фортадо (справа) його матері Мирославі Єжиленко (зліва)

"У машині Андрія Ющенка є твої диски?" — запитують з іронією журналісти співака 23-річного Олександра Фортадо.

— Напевно, є. Скоро буде і DVD-диск, — каже той.

До майстерні театрального мистецтва "Сузір"я", що на Ярославовому Валу в Києві, він прийшов у яскравій блакитній сорочці. Його оточили журналісти. Вони чекають на приїзд сина президента України 22-річного Андрія Ющенка та племінника екс-президента Грузії 30-річного Георгія Шеварднадзе. Прес-служба Фортадо повідомила, що родичі політиків знімуться в його кліпі "Почему?!".

Чорним "мерседесом" першим під"їжджає Шеварднадзе. Ющенка-молодшого немає. Фортадо каже, він буде пізніше. Журналісти перешіптуються:

— Це був піар-хід, а ми повелися. Напевно, і малого Шеварднадзе сюди привезли за гроші.

— Андрій Ющенко мав зіграти одного з головних героїв. Однак він  сказав, що не артист, тому не гратиме. Але приїде, щоб підтримати мене, — запевняє співак.

— Може, Андрій стоїть у пробці? — припускає племінник екс-президента Грузії.

Хтось із журналістів каже, що Ющенко залишився удома, аби подивитися футбольний матч (У цей час у прямому ефірі транслювали матч між московським "Спартаком" і київським "Динамо". — "ГПУ").

Шеварднадзе також відмовляється від зйомок у кліпі:

— Якщо знімуся в музичному проекті, це виглядатиме некрасиво — зважаючи на події, що відбуваються у Грузії. Знімуся в якомусь із його наступних кліпів. Знайомі із Сашею давно. Маємо спільного друга.

Журналісти цікавляться, чи це часом не син українського президента. Шеварднадзе мовчки киває у відповідь.

Мама виконувала пісню "Водограй" у дуеті з Назарієм Яремчуком

— Це не Козловський і не Білан, це Фортадо. Його образ поєднує поняття "елітний", "сильний", "стильний", — говорить продюсер співака Ігор Роговой, 48 років, водночас набираючи номер на мобільному. — Где парикмахер? — кричить у трубку. — Зовите его сюда.

Олександра гримують та переодягають у чорний костюм. У "Сузір"ї" продовжують знімати його кліп. Із відео вже працювали біля Театру ляльок та на дорогах міста. Бюджет кліпу — $100 тис.

— Матеріально мене підтримують батьки. Інвестую в себе сам. Маю власну страхову компанію, — пояснює Олександр про гроші. — Із канадською співачкою Нелі Фуртадо мене не плутатимуть. У нас різні букви у прізвищах, — сміється. Зустрічає матір Мирославу Єжеленко. Обоє позують перед камерами.

— Мама у всесоюзному конкурсі "Алло, мы ищем таланты" виконувала пісню "Водограй" у дуеті з Назарієм Яремчуком. Зайняла перше місце. Тата звати Дмитро. Він колись займався вільною боротьбою, — пояснює Фортадо. Називати своє справжнє прізвище та прізвище батька відмовляється.

Сюжет кліпу буде однією з варіацій шекспірівських "Ромео і Джульєтти" на сучасний лад. Кліп "Почему?!" глядачі побачать у середині вересня.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко та Шеварднадзе відмовилися зніматись у кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути