Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2007 15:57

Українка Наталя Краснянська перемогла на "Слов"янському базарі"

Автор: фото: УНІАН
  Продюсер Володимир Бебешко порівнює Наталю Краснянську з Тіною Кароль. Обидві співачки емоційні та цілеспрямовані
Продюсер Володимир Бебешко порівнює Наталю Краснянську з Тіною Кароль. Обидві співачки емоційні та цілеспрямовані

17-річна українська співачка Наталя Краснянська отримала гран-прі та $10 тис. на 16-му Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов"янський базар" у білоруському місті Вітебськ. У конкурсі брали участь 22 виконавці з 19 країн.

Уперше за існування конкурсу рівень учасників був майже однаковий. Оцінки, які члени журі виставили артистам у перший день, були приблизно рівними. Явних лідерів, які вирвалися б уперед із великим відривом, не знайшлося.

У перший день на першому місці опинилася Нушка зі Словенії з піснею "Шалено люблю тебе". На другому місці був росіянин Родіон Роус із піснею "Не грусти". Цього виконавця просувала Ірина Отієва, яка була в журі. Кажуть, її з Родіоном пов"язує не тільки любов до музики. Отієва поставила Родіону найвищий бал і витягнула його на друге місце.

Наталя Краснянська була на третьому місці. Очолював журі російський композитор Кім Брейтбург, львів"янин за походженням. Кажуть, він нікому не підсуджував.

Другого дня, коли виконавці співали в супроводі оркестру Михайла Фінберга, Ірина Отієва поїхала на гастролі до Німеччини. Краснянська виконала пісню "Тільки з тобою", яку написав вокаліст групи "Авіатор" Андрій Сторож. Наталя набрала 158 балів і обійшла Нушку та білоруса Георгія Колдуна, які з 156 балами розділили друге місце. Третє дісталося Родіону Роусу.

Георгій Колдун — старший брат Дмитра Колдуна, який цього року представляв Білорусь на "Євробаченні". Його ледве не виключили з програми "Слов"янського базару". Адже за умовами конкурсу, в ньому беруть участь виконавці віком до 30 років. Георгій відзначив цей ювілей іще 9 лютого.

Цьогорічна перемога вже третя для України. Раніше гран-прі "Слов"янського базару" отримали Таїсія Повалій та Руслана Лижичко. Краснянську привітали президент Віктор Ющенко та прем"єр-міністр Віктор Янукович.

Наталя живе в місті Южноукраїнськ на Миколаївщині. Працює солісткою місцевого театру естрадної пісні. Цього року закінчила 11 клас музичної школи. Першого про свою перемогу дівчина по телефону повідомила тата. Вона каже, що за $10 тис. купить батькам путівку за кордон. Наталя розповіла, що через "Слов"янський базар" пропустила іспити в Київське естрадно-циркове училище. І проситиме Міністерство освіти зробити їй окремий іспит.

— Вона хороша дівчинка, трудолюбива, — запевняє "ГПУ" 50-річний продюсер Володимир Бебешко. Він познайомився з Наталею на телевізійному шоу "Шанс". Краснянська минулого року брала участь у цьому телешоу, але не перемогла. — Головні її переваги — експресія та емоційність. Гран-прі Наталя отримала саме завдяки своїй вірі в перемогу. Цим вона нагадує Тіну Кароль, яка колись дуже хотіла виграти "Нову хвилю".

Зараз ви читаєте новину «Українка Наталя Краснянська перемогла на "Слов"янському базарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути