вівторок, 14 серпня 2007 17:00

У Павла Дерев"янка на зйомках у Львові вкрали комп"ютер

Зйомки російського фільму "Шпигун нашого часу" про Другу світову війну тривають у Львові. Кінопавільйонів у місті немає. Тому декорації облаштували в цеху заводу "Автонавантажувач" на західній околиці міста. На знімальному майданчику оголошують обід. Із павільйону виходить актор Павло Дерев"янко, 31 рік, у білих трусах і майці.

— Пляжный сезон начался, — жартує і прямує геть. За хвилину повертається в коричневих спортивках. Іде в цех обідати. В одноразовому посуді учасникам зйомок подають суп, макарони з м"ясом та салат з цвітної капусти.

— Сьогодні знімаємо трюки, — розповідає адміністратор Тетяна Яригіна, 27 років. — Репетирували з одинадцятої ранку. А зйомки почали о шостій вечора.

На мобільному телефоні жінка показує щойно відзняті кадри. Головний герой — радянський агент Олаф Шуренберґ — б"ється з есесівцем на прізвисько Залізний Ганс. Він хапає Олафа за ноги, крутить і кидає. Шуренберґа грає Дерев"янко, а Ганса — 37-річний Олексій Огурцов. На потилиці Огурцова вибриті літери "SS", а на руці намальований череп.

— Дія відбувається на квартирі радянського агента, — веде далі Тетяна. — Там є таємні ходи. З каміна агент може зайти до коридору. На подвір"ї в парнику захована горілка.

Знімає стрічку московський режисер Марюс Бальчюнас.  Сценарій написав також він. Помічником режисера працює поляк Богдан Ґрачик, 48 років. На майданчику вони спілкуються англійською.

— Режисер у такому настрої, що його краще не чіпати, — російською з акцентом каже Ґрачик кореспондентові "ГПУ". — Краще поговоріть з Пашею.

Воду грію газовою колонкою

Заходимо до вагончика-гримерки актора Павла Дерев"янка. На столику стоїть великий комп"ютер. Поруч лежить кишеньковий.

— Скачую музику, — пояснює актор. — Мій попередній кишеньковий комп"ютер украли кілька днів тому під час зйомок у Будинку вчених. Там була велика масовка, хтось не втримався від спокуси.

Дерев"янкові подобається сценарій фільму.

— Це буде бомба, — запевняє він. — В одному з епізодів я голяка стрибаю в ополонку. Маю татуювання на нозі. Не скажу яке. Його було дуже складно заховати.

Каже, йому пасує форма німецького офіцера, в якій він знімається.

— Домовився з продюсером, що після зйомок візьму комплект.

Цікавлюся, де мешкає актор.

— Мені орендують квартиру у центрі міста. Воду грію газовою колонкою. На вихідних із акторами ходимо до баньки.

Зйомки у Львові триватимуть до 10 вересня. Зніматимуть також в Оперному театрі та на вулицях. Незабаром приїдуть московські актори. Юрій Стоянов із телепрограми "Городок" зіграє гітлерівського секретаря Бормана, а його колега Ілля Олєйніков — підпільника. Гуморист Юрій Гальцев втілює шефа німецької розвідки Мюллера. Колишня вокалістка гурту "Блестящие" Анна Семенович грає помічницю радянського агента Зіну. Останні кадри, де Шуренберґ із Зіною на човні тікають із Німеччини, знімуть за три дні у Ялті. У кінотеатрах стрічку покажуть наступного року.

Зараз ви читаєте новину «У Павла Дерев"янка на зйомках у Львові вкрали комп"ютер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути