вівторок, 11 жовтня 2011 05:45

"ТіК" заспівав про чоловіче щастя

— У нас у гурті залишилися троє холостих. Сподіваюся, вони знайдуть свою половинку до листопада, — каже 32-річний Віктор Бронюк, лідер вінницького гурту "ТіК".

10 жовтня з виступу в концертному залі "Райдуга" рідного міста "ТіK" розпочали всеукраїнський тур на підтримку свого третього "Весільного альбому". Завершиться турне 15 листопада концертом у столичному Палаці спорту.

— Раніше вигадували й записували пісні під час репетицій. А зараз на диску вийде програма, яку ми два роки обкатуємо на концертах. Через постійні гастролі ніяк не могли добратися до студії. Нас справді постійно запрошують виступати на весіллях. Іноді погоджуємося. Чому б не подарувати людям свято? Правда, ресторани не завжди пристосовані для виступу живих музикантів. Одного разу одруження відзначали у Збаразькому замку. Я навіть половину власного весілля провів на сцені.

До "Весільного альбому" ввійшли 11 пісень. Серед них "Сірожине пірожене", кавер-версія композиції "Братів Гадюкіних" — "Міську, вважай", спільна з Іриною Білик пісня "Не цілуй".

— Іра для нас — уособлення українського шоу-бізнесу. Мені зізналася, що продовжує писати пісні українською. Але боїться, як їх сприймуть теперішні прихильники. Подивимося в Палаці спорту 15 листопада. До нас на концерти ходять люди різного віку. Один школяр розповів, що після пісні "Алкоголізм" спеціально поліз в інтернет. Дізнався, що в СРСР усі страшенно пили й був крилатий вираз "У нас секса нет". Відчуваємо, що в текстах стаємо дорослішими, відповідальнішими. Багато хто сприйняв нову пісню "Чоловіче щастя" як інструкцію для поведінки після весілля. Насправді ми вирішили постібатися зі стереотипів. Українські чоловіки не дуже люблять із себе пожартувати. Досить перейматися лише кількістю пива й тараньки на столі. Поряд завжди є близькі люди, діти.

"Весільний альбом" стане першим диском "ТіК", який продаватимуть у Росії.

— Росіяни давно вимагали, щоб ми переклали свою пісню "Олені". Але ми відповіли, що російською вона ніколи не звучатиме. Погодилися на наші умови. "Океан Ельзи" й "ВВ" теж ніхто не примусив перекладати тексти. Вони чудово почуваються на російському ринку.

Зараз ви читаєте новину «"ТіК" заспівав про чоловіче щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути