неділя, 10 червня 2007 16:27

Сумські панки вийшли на сцену голими

Сумські панки вийшли на сцену голими

У суботу в київському клубі "Пивна бочка" сумські панки "Хамерман знищує вірусів" виступили з програмою "Не поспішайте нас хоронити". Вони презентували альбом під назвою "Поп-зірка".

Вокалістів Альберта Цукренка та Володимира Пахолюка на сцену винесли загорнутими з голови до ніг у чорні поліетиленові пакети. За мить зі згортку з"являється Вовина рука, яка тягнеться до низько встановленого мікрофона. Хлопці стягають із себе поліетилен. Вони голі. Під схвальний рев публіки обертаються до зали спиною й одягаються. Вова у білі рейтузи і футболку, Альберт — у шкіряні штани і куртку.

Першою під мінусову фонограму співають пісню про кінець світу, потім — про пташиний грип. Остання лунає у двох варіаціях: на мелодію пісні Валерія Леонтьєва "Милый друг" та на тему історії про японську дівчинку Садако Сасакі, яка не встигла зробити тисячу журавликів.

Потім "Хамермани" закидають публіку різнокольоровими рулонами туалетного паперу. Люди підхоплюють їх і кидають далі, як конфеті.

Група "Хамерман знищує віруси" була створена у Сумах на початку 1997-го. Назву взяли з американського фільму, герої якого хотіли так назвати торговельну точку. Володимир Пахолюк був учителем англійської, Альберт Цукренко — медиком.

— Вони закривають всілякі панківські російські фести. Я про групу чув давно, але їхні пісні важко було знайти. Файний панк-мінімал, — каже 22-річний поет Павло Коробчук.

Зараз ви читаєте новину «Сумські панки вийшли на сцену голими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути