Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2018 00:05

Знімають останній сезон "Сімпсонів"

Знімають останній сезон "Сімпсонів"
Знімають останній сезон "Сімпсонів" Фото: polygon.com

— На відміну від мильних опер, які знімають у пострадянських країнах і Південній Америці, в США і Великій Британії серіали — серйозне кіно, — каже кінокритик Андрій Алферов, 41 рік. — Спочатку на телебачення прийшли імениті режисери — Ґас Ван Сент, Девід Фінчер. Зараз у серіали запрошують зіркових голлівудських акторів. Прем'єри демонструють на міжнародних кінофестивалях.

У вересні починається новий телевізійний сезон. Про світові прем'єри серіалів розповідає кінокритик 44-річний Ярослав Підгора-Гвяздовський.

"Картковий будинок", США, 6-й сезон

Френк Андервуд нечесним способом став віце-президентом США, згодом главою держави, за сюжетом. Серіал показує кухню американської політики. Викриває інтриги між чиновниками, домовленості між партіями й фракціями. Завдяки цьому увійшов у історію ще з першого сезону. Торік актор Кевін Спейсі, який зіграв очільника США, пішов з кіно. Без нього зняли 8 серій, які стануть останніми. У шостому сезоні покажуть лише надгробок Андервуда. Президентське крісло займе перша леді. Її зіграла Робін Райт, знайома українцям ще з серіалу "Санта-Барбара".

"Маніяк", США, 1-й сезон

Науковці розробили пігулки, що лікують будь-які фізичні й душевні хвороби. Десятеро добровольців беруть участь у тестуванні ліків. Згодом виявляють, що препарат має тимчасову дію та спричиняє серйозні побічні ефекти.

"Сімпсони", США, 30-й сезон

Перший епізод мультсеріалу вийшов 1989-го. Його 30-й сезон стане завершальним. Розповідає про життя провінційної американської родини. Дублюючи його українською, ми створюємо національний продукт. У творців є вимога адаптувати реалії серіалу під місцевий колорит. Замість бездарних американських співаків згадуємо Михайла Поплавського. Вищий світ, президенти, священики, які не мають нічого святого — теж українські. Хоч би яка підлота існувала у світі, її завжди покажуть у "Сімпсонах". 2011-го показали епізод про Київ, яким керує мафіозі Віктор, зовні дуже схожий до тодішнього президента Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Знімають останній сезон "Сімпсонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути