понеділок, 12 березня 2007 14:25

Від Росії на "Євробачення" поїде група "Серебро"

Цього року на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" виступить рекордна кількість країн — 42. Росію представлятиме маловідома група "Серебро". У четвер її у російському телецентрі "Останкино" вибрало журі на чолі з Ларисою Доліною. У "Серебро" троє дівчат — Марина Лізоркіна, Олена Темникова та Оля Серебкіна. Усі вони колись були учасницями російського телешоу "Фабрика зірок-3". Там дівчат і побачив їх нинішній продюсер — Макс Фадєєв.

— У мої плани не входило випускати цю групу раніше 2008 року, — каже Макс. — Та і в пісні, що поїде на "Євробачення", поки що навіть назви нема.

Білоруси обрали брюнета з блакитними очима Дмитра Колдунова. Музику до його англомовної пісні "Ворк йо меджік" написав Філіпп Кіркоров. Дмитро сказав, що Філіпп Бедросович поїде підтримати його в Гельсінкі.

Греки проголосували за молодого співака — уродженця Лондона, кіпріота Сарбеля. Хоч під час відбіркового концерту балет Сарбеля збився, і танцюристи попадали.

Від Мальти поїде повногруда співачка з оперним голосом Олівія Люіс, 28 років. Десять років поспіль Олівія намагалася виграти відбірковий конкурс своєї країни. І лише цього року перемогла з піснею "Вертіго".

Зараз ви читаєте новину «Від Росії на "Євробачення" поїде група "Серебро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути