Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 18:22

Нагороду з Мюнхена Ламі пришлють поштою

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Співачка Лама зі своїм менеджером Володимиром Гурським в аеропорту ”Бориспіль” 2 листопада 2007 року. Вона тільки-но повернулася з Мюнхена
Співачка Лама зі своїм менеджером Володимиром Гурським в аеропорту ”Бориспіль” 2 листопада 2007 року. Вона тільки-но повернулася з Мюнхена

14-та церемонія "MTV Європ мюзік евордс" відбулася у палаці спорту німецького міста Мюнхен. На ній визначали кращих виконавців Європи із 21 країни. Україна брала участь у конкурсі вперше, бо лише цього року в нас з"явився телеканал "MTV-Україна". Глядачі голосували за улюблених виконавців есемесками. Перемогла 29-річна співачка Наталя Дзеньків, що виступає під псевдонімом Лама. На другому місці опинився гурт "Естетік Едьюкейшн". Також на нагороду "MTV" претендували "Океан Ельзи", "ВВ" та співачка Гайтана.

2 листопада Лама повернулася з Мюнхена. "ГПУ" зустрічала її в аеропорту "Бориспіль".

— Посріблену статуетку у вигляді букви "М" мені дали лише потримати, — розповідає співачка. — На ній не встигли вигравірувати моє ім"я. Тому пришлють приз поштою.

31-річний український боксер Володимир Кличко вручав нагороду кращому німецькому виконавцеві — реперу Бушідо. У Лами була запланована фотосесія з Володимиром. Але "емтівішники" її скасували, бо зріст боксера — 2 м 02 см, а Лама на 50 см нижча.

Наступного року організатори "MTV" влаштують гастролі переможців країнами Європи.

— Буду співати українською, — хвалиться Лама. — Англійською перекладатимемо пісні у крайньому разі.

Під псевдонімом "Лама" Наталя Дзеньків виступає півтора року. Її перший альбом "Мені так треба" став "золотим"— за рік продали понад 50 тис. дисків. Кар"єру співачки вона почала в рідному Івано-Франківську, в гуцульському ансамблі пісні і танцю, яким керує її батько. У середині 90-х Лама співала в дівочому дуеті "Магія".

— Що буду співачкою, вирішила в Німечинні, — зізнається Лама. — Школяркою я з батьками поїхала до Бремена, до дядька Штефана Лещишина. Він у минулому футболіст, грав за команду "Вердер", Бремен. Ми пішли на концерт американського рок-гурту "Бон Джові", вони тоді були на піку слави. Я ніколи в житті не бачила такого великого концерту.

Кращим російським співаком утретє поспіль став 25-річний Діма Білан.

— Він весь час крутився біля канадської співачки Неллі Фуртадо, — згадує Лама. — А на червону доріжку перед нагородженням прийшов із дорожньою сумкою. Став і чекає, коли до нього журналісти й фанати будуть бігти. Та куди там, коли поруч "Раммштайн" і "Мюс"!

Зараз ви читаєте новину «Нагороду з Мюнхена Ламі пришлють поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути