понеділок, 08 вересня 2008 17:17

Мрочек виграв у Подкопаєвої танцювальне Євробачення

Автор: фото з сайту Eurovisiondance.tv
  Гімнастка Лілія Подкопаєва та її партнер, танцівник Сергій Костецький, вибороли бронзу на танцювальному Євробаченні. Фінал конкурсу відбувся цієї суботи в шотландському місті Глазго
Гімнастка Лілія Подкопаєва та її партнер, танцівник Сергій Костецький, вибороли бронзу на танцювальному Євробаченні. Фінал конкурсу відбувся цієї суботи в шотландському місті Глазго

У танцювальному конкурсі Євробачення-2008 у суботу перемогла польська пара — актор 26-річний Марчін Мрочек і танцівниця Едіта Хербуш. Олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва, 30 років, і 22-річний танцюрист Сергій Костецький стали третіми. Змагання відбувалося в шотландському місті Глазго.

У конкурсі брали участь пари з 14 країн. Друге місце посіли росіяни — фігуристка Тетяна Навка й танцівник Олександр Литвиненко. Тетяна родом із Дніпропетровська, Олександр — колишній донеччанин.

Під час голосування Марчін Мрочек тримав прапори Польщі й України. Торік він переміг у телешоу в Києві "Танці з зірками. Ліга чемпіонів". Лілія Подкопаєва в минулорічному конкурсі стала третьою.

У Глазго з партнером вона виконала джайв, змішаний із рок-н-ролом і гопаком. Мрочек танцював попурі на пісні Майкла Джексона.

— Коли їхали на конкурс, мріяли потрапити бодай до десятки, — каже Лілія. — Жодних претензій до оцінок не маємо. Троє суддів дали нам найвищий бал — 12.

Марчін Мрочек тримав прапори Польщі й України

Хореограф Григорій Чапкіс, 78 років, стежив за Євробаченням із Києва. Конкурс транслював Перший національний телеканал.

— Я чекав більшого, — зазначає він. — Наші "Танці з зірками" були сильнішими. Ліля гарно станцювала, але їй забракло техніки. Мрочекові пощастило, бо його знають у Європі. До того ж він мав сильну партнерку.

Торік українці 19-річна Юлія Окропірідзе та 23-річний Ілля Сидоренко на танцювальному Євробаченні в Лондоні були другими.

Зараз ви читаєте новину «Мрочек виграв у Подкопаєвої танцювальне Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути