вівторок, 13 березня 2007 17:46

Мозгова заспівала з Клімашенком

За тиждень по радіо почнуть крутити пісню "Желаю тебе". Її співають колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова, 36 років, та Дмитро Клімашенко, 27 років. "Желаю тебе" — переспів хіта російського співака Ігоря Саруханова. Спочатку Клімашенко виконував пісню сам.

— Потім вирішив зробити подарунок до дня народження Олени, 9 лютого, — згадує Клімашенко. — За день до свята ми поїхали до моєї студії. Записували пісню до 12-ї ночі. Потім прийшли Оленині друзі — Білик, Власова та Козловський. Влаштували салют. Святкували в студії до ранку. А ввечері поїхали в галерею "Лавра". Першим почав співати я. Олена вийшла на другому куплеті. Гості аплодували стоячи. Батько Олени Микола Мозговий подякував мені. Мене примусили випити цілий ріг грузинського вина. Так за грузинським звичаєм частують найдорожчих гостей. Багато зірок не співають так, як Олена, — упевнений Клімашенко. — Колись вона зняла кліп "На берегу моря". А потім одружилася з Олександром Пономарьовим. Я вирішив повернути її на сцену.

На пісню "Желаю тебе" Клімашенко обіцяє зняти кліп.

Зараз ви читаєте новину «Мозгова заспівала з Клімашенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути