вівторок, 06 листопада 2007 16:31

Людмилі Янукович сподобався Андрій Писарєв

3 листопада у Донецькому оперному театрі закінчився XIV Міжнародний фестиваль "Зірки світового балету". На ньому виступили танцівники з 10 країн світу. Найдорожчі квитки коштували 300 грн.

— Не обійшлося без несподіванок, — розповідає організатор фестивалю Вадим Писарєв, 42 роки. — Артист балету Большого театру Марк Перетокін потрапив у автокатастрофу, отримав струс мозку. Не приїхала й Анастасія Волочкова. Вона зайнята в московському шоу "Льодовиковий період".

У фестиваль вклали 1млн 200 тис. грн.

— У держави не просили ні копійки, — запевняє Писарєв. — Це спонсорські гроші. Із них платили гонорари закордонним зіркам — від однієї до п"яти тисяч євро за вихід. Торік заключний концерт фестивалю провели в Києві. Цьогоріч відмовилися від ідеї, бо день оренди залу Нацопери коштує 15 тисяч доларів.

У вишуканій чорній сукні з шаллю на плечах прийшла дружина Вадима Писарєва, колишня танцівниця Інна Дорофєєва. На руках тримає 5-місячну доньку Софію. У партері сидить дружина прем"єр-міністра Віктора Януковича Людмила Олександрівна.

— Щороку відвідую цей фестиваль, із початку заснування, — каже вона "ГПУ". — Щоразу він стає кращим. Сильні балетні школи Санкт-Петербурга, Куби. Сподобався київський танцівник Микола Міхеєв. У балеті "Весілля Фігаро" він танцював партію Марселіни. Мене вразив виступ сина Вадима Писарєва — Андрія. Він танцював па-де-де з балету "Полум"я Парижа". Постійно вдосконалює свою майстерність.

— В Андрія гарні перспективи, — погоджується артист балету петербурзького Маріїнського театру Антон Корсаков. — У нього феноменальні дані, координація. Та лише техніки замало. На фестиваль треба запрошувати більше балетних зірок.

Зараз ви читаєте новину «Людмилі Янукович сподобався Андрій Писарєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути