пʼятниця, 30 листопада 2007 17:40

Киянин зняв фільм за романом москвички

Учора на Одеській кіностудії закінчилися  зйомки 4-серійного фільму "Перстеник з бірюзою". Режисер — 40-річний киянин Олександр Ітигілов, син оператора Олександра Ітигілова й актриси Ольги Матешко. Він — автор п"яти фільмів, серед яких "Дни надежды" та "Давай поиграем". Стрічку "Перстеник з бірюзою" Ітигілов створив за сюжетом однойменного роману росіянки Ірини Мельникової. Дія відбувається 1989-го і 2004-го років. Головні герої  зустрічаються, закохуються, а потім розлучаються на 15 років. Зйомки тривали два місяці. Головну героїню Наталю грає московська актриса Наталя Солдатова.

— На роль мене обрали без проб, — розповідає Наталя "ГПУ". — Мені сподобався сценарій, тому погодилася одразу. Хто режисер, дізналася пізніше. Моя героїня — протилежність мені. Я б не хотіла її долі. Це дівчина з непростим характером, достатньо егоїстична. Вона сильно закохалася, народила двійнят, але через ревнощі кидає коханого. Доля за це покарала її — вони не бачаться 15 років.

"ГПУ" потрапила на зйомки останньої сцени фільму. Знімали розмову головних героїв на вулиці біля одеського ресторану. Грали "літній вечір" при температурі -2. Скатерки на столиках ресторану прибили цвяхами, щоб не знесло вітром. Жінки — у відкритих сукнях із корсетами, у перервах між зйомками кутаються у теплі куртки, п"ють гарячий чай.

Стрічку "Перстеник з бірюзою" покажуть наступного року на одному зі столичних телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «Киянин зняв фільм за романом москвички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути