Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 07:11

Група "А.Р.М.І.Я." зупинила рух у центрі Києва

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Дівочий гурт ”А.Р.М.І.Я.” знімає кліп ”Про Э.Т.О.” на проїжджій частині вулиці Басейної у столиці. Аби допомогти, працівники ДАІ регулюють рух транспорту
Дівочий гурт ”А.Р.М.І.Я.” знімає кліп ”Про Э.Т.О.” на проїжджій частині вулиці Басейної у столиці. Аби допомогти, працівники ДАІ регулюють рух транспорту

Українська дівоча група "А.Р.М.І.Я." зняла новий кліп на пісню "Про Э.Т.О." За задумом режисера Віктора Cкуратовського, учасниці гурту зіграли хуліганок, які виступають проти гламуру й пасивного стилю життя.

Кліп знімали в підвалах розважального центру "Арена" та в дворі торгівельного комплексу "Мандарин Плаза" — там дівчата танцювали на великих смітниках. Кілька сцен зняли на проїжджій частині вул. Басейної в центрі Києва.

— Девочки, грейтесь скорее, сейчас пойдем снимать, — попереджає "А.Р.М.І.Ю." адміністратор Дмитро.

П"ятеро артисток у машині п"ють гарячий чай — співачки вбрані в майки та короткі шорти. У новому кліпі вперше знялася нова учасниця "А.Р.М.І.Ї." — 22-річна Світлана Сафронова. Її взяли на місце Юлії Автарадзе, яка нині співає в дуеті "НікітА" разом із моделлю "Плейбоя" Дашею Астаф"євою.

Двоє міліціонерів регулюють рух автомобілів. Дівчата, пританцьовуючи, ходять між машинами. Зазирають у вікна, тицяють середні пальці. Водії знімають їх на мобільні телефони, сигналять.

— Что это такое? Проехать нельзя! — кричить із вікна білої "шкоди" огрядна жінка.

— Да это для водителей подарок, — відгукується учасниця "А.Р.М.І.Ї.", 24-річна Оксана Задорожна. — Пробки, гаишники — а тут такие красивые девушки!

Артистка спеціально для кліпу постриглася.

— Навіть випила горілки, щоб зважитись, — каже. — Не треба боятися змінюватись.

Зараз ви читаєте новину «Група "А.Р.М.І.Я." зупинила рух у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути