Ексклюзиви
понеділок, 01 лютого 2010 18:23

Боббі МакФеррін заспівав "Ой летіли дикі гуси"

Автор: фото з сайту www.gloss.ua
  Американський джазовий співак Боббі МакФеррін у столичному Палаці культури й мистецтв запрошував співати на сцені глядачів
Американський джазовий співак Боббі МакФеррін у столичному Палаці культури й мистецтв запрошував співати на сцені глядачів

— У-у-у, донт воррі бі хеппі, — співають троє 35-річних огрядних жінок, піднімаючись сходами столичного Палацу культури і мистецтв. Вони прийшли послухати американського джазового співака 59-річного Боббі МакФерріна — десятиразового володаря премії "Греммі". Заплатили за квитки по 700 грн.

— Дамы, расслабтесь, мистер МакФеррин эту песню уже не поет более 10 лет, — каже їм столичний джазмен Олексій Коган, 52 роки. Він вестиме концерт американця.

— А що він виконуватиме? — дивуються.

— Тут усе на імпровізації. Я сам не знаю, що він гратиме.

Концерт затримують на 20 хв. Музикант виходить на сцену в потертих джинсах і чорній футболці. Сідає на металевий стілець і 10 хв. співає в мікрофон без супроводу.

— Алєксандррр! — вигукує в мікрофон.

Виходить баяніст 26-річний Олександр Хрустевич. Грає попурі з пісень Боббі, той  підхоплює. За ним з"являється гітарист Енвер Ізмайлов, 54 роки. Грає музику на пісню Алли Пугачової "Ах карнавал, удивительный мир". МакФеррін хвалить його за майстерність.

— Я теж так можу! — вигукує смуглявий чоловік із зали й біжить до сцени. Простягає свій компакт-диск з автографом.

— Мені? — піднімає брови Боббі. — Це твій диск? Ха-ха-ха. Думав, мене вже нічим не здивуєш. Бачу, ви любите співати, — звертається до глядачів. — Підходьте, хто хоче — я дам мікрофон і підспіваю.

На сцену виходить глядачка в капелюшку-котелку. Виконує пісню "Ой летіли дикі гуси". МакФеррін підхоплює мелодію.

— Я такого кайфа давно не получал, — каже після концерту співак 28-річний Потап (Олексій Потапенко. — "ГПУ"). — Бобби вызвал на сцену 20 человек из публики. Через 5 минут они уже пели, как профессиональный хор.

Зараз ви читаєте новину «Боббі МакФеррін заспівав "Ой летіли дикі гуси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути