Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2015 18:01

Варення з кабачків готують з апельсином і лимоном

З кабачків зазвичай готують ікру, смажать їх, запікають, роблять усілякі начинки для пирогів. Але з цих овочів можна зробити неймовірно смачне варення на зиму. Як правило, цей зимовий десерт має приємний і незвичайний смак з ніжною цитрусовою ноткою.

 

Інгредієнти:

- 1 кг молодих кабачків

- 1 кг цукру

- 1 лимон

- 1 апельсин

Приготування:

Кабачки помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізати м'якоть кубиками зі стороною 1.5 см.

Цитрусові добре помити, протерти рушником. Зняти кольорову частину цедри. Видалити білі плівки і нарізати м'якоть кубиками.

Скласти кабачки, апельсин і лимон в каструлю. Засипати цукром і дати постояти, поки він не розчиниться.

Поставити масу на вогонь і довести до кипіння. Варити 5 хвилин, знімаючи піну. Остудити. Ще раз поставити на вогонь і проварити 5 хвилин. Перекласти варення в підготовлені банки і закатати.

Зараз ви читаєте новину «Варення з кабачків готують з апельсином і лимоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути