середа, 05 жовтня 2016 13:00

У соковитий курячий люля-кебаб ріжуть багато петрушки

Люля-кебаб - це азіатський варіант шашлика. Різниця в тому, що нанизують не цілі шматки м'яса, а фарш, який треба довго вимішувати. Так зі шматочків м'яса виділиться білок і фарш стає в'язкий і щільний. Через це він міцно тримається на шампурах і не розвалюється. Традиційно його подають із зеленню та лавашем. Із курячого фаршу люля-кебаб виходить ніжний і соковитий.

Автор: kulinariya.goodhouse.com.ua
 

Інгредієнти:

курячі стегенця 500 г

цибуля 1 шт.

солодкий перець 1 шт.

часник 2 зубч.

зелень за смаком

сіль за смаком

паприка за смаком

олія 1-2 ст. л.

Приготування

Цибулю й петрушку подрібніть вручну. Це важливо, щоб цибуля не дала передчасно сік.

Із курячих стегенець зріжте філе. Зробіть із нього й солодкого перцю фарш. Перемішайте його з порізаною цибулею та петрушкою.

Посоліть, поперчіть, додайте паприку й часник.

Фарш добре вимішайте та відбийте. Для цього потрібно підняти фарш над посудом і різко кинути. Так необхідно зробити не менш як 20 разів. Тоді він змінить структуру.

Читайте також: Ніжні курчата запікають в часниковому маслі

Мокрими руками сформуйте з фаршу невеликі люля. Обсмажте їх в невеликій кількості олії.

Зараз ви читаєте новину «У соковитий курячий люля-кебаб ріжуть багато петрушки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути