Порційні рулетики із курятини можна приготувати за 20 хвилин. Страва смакує і в гарячому і в холодному вигляді. Сподобається і дорослим і дітям. Мами можуть залучити до приготування малюків. Більшість роботи їм під силу. За рахунок начинки рулет буде соковитим і ароматним. Для гарніру підійде відверений рис або картопляне пюре.
Інгредієнти:
-куряче філе — 2 шт
-яблука, бажано кислі сорту Семеренко — 5 шт
-лимон — 0,5 шт
-сметана
-куркума, сіль, перець
Приготування:
Куряче філе порізати на тонкі пластинки і добре відбити. Щоб філе не порвалося, краще покласти його в салафановий пакет.
Яблука почистити, потерти на крупну тертку і змішати з лимонним соком, щоб не потемніли.
Відбите філе посолити. Поперчити з обох боків, присипати куркумою і змастити сметаною.
Зверху викласти натерті яблука, трошки посолити.
Згорнути філе рулетами і викласти на деко, встелене пергаментним папером. Скріплювати нічим не потрібно, але швом класти донизу.
Змастити рулети сметаною за допомогою спеціальної силіконової кісточки.
Подавати рулети можна і в гарячому і в холодному вигляді.
Коментарі