Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2013 13:49

У ніжний салат із моркви та м'якого сиру додають часник
5

Фото: Фото: Олена Дзік

"Каротин корисний для гарної шкіри обличчя та волосся, кальцій – для зміцнення кісток. Але замість купувати дорогі вітамінні комплекси в аптеці, краще піти до холодильника. Морква і сир знайдуться у кожної господині. Їх треба лише правильно поєднати і отримати подвійний ефект – смачний салат та корить для організму", - говорить тернополянка Тетяна Бойків, 38 років.

Для приготування салату жінка бере 3 морквини. Тре їх на велику терку. 200 г свіжого кисломолочного сиру перемелює блендером, щоб не було грудочок.

"Моркву і сир можна змішувати у різних пропорціях. Якщо дати багато сиру, буде сирно-морквяна суміш. Я ж люблю, коли багато моркви", - розповідає господиня.

Жінка перемішує моркву та сир. Роздушує через часникодавку 3 зубці часнику, додає їх до салату. Солить, перчить до смаку. Заправляє трьома столовими ложками сметани.

"Завдяки часнику ніжний смак моркви і сиру набуває несподіваної гостроти. Такий салат я готую тепер часто. Роботи небагато, а смакує усім. Мої діти з'їдають цю страву за 5 хвилин. Смакує їм і як салат, і як бутербродна маса. А раніше довго доводилося впрошувати з'їсти хоч трохи моркви чи сиру. Жодні слова про корисність цих продуктів не допомагали", - каже Тетяна Іванівна.

Зараз ви читаєте новину «У ніжний салат із моркви та м'якого сиру додають часник ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути