четвер, 14 лютого 2013 20:26

У мексиканський тако-суп додають кукурудзяні чіпси
6

Фото: Фото: Софія Горбатюк

25-річна киянка Інна Брикса готує мексиканський тако-суп за рецептом своєї сестри. Каже, що готувати зовсім не складно: інгредієнти прості, а виходить смачно.

"Нам необхідно 0.5 кг свинячого фаршу (або яловичини), по одній банці квасолі та кукурудзи, 2 л томатного соку, приправа "Тако", молода зелена цибуля, твердий сир, сметана, та кукурудзяні чіпси "Тортілла", - розповіла Інна про всі інгредієнти.

Спочатку до фаршу додає спеції для м'яса, сіль. Добре підсмажує на невеликому вогні. Потім його кладе у каструлю, куди також додає кукурудзу, промиту квасолю. Далі заливає томатним соком. Вмикає вогонь.

"Варити довго його не потрібно, адже у томаті вже всі готові продукти. За смаком треба додати приправу "Тако". Вона додає гостроти. Я люблю гострий смак, тому сиплю достатньо багато", - зазначила господиня.

Інна доводить суп до кипіння, на вогні так тримає ще хвилин 5.

Окремо нарізає зелену молоду цибулю та натирає твердий сир. Потім суп розливає у тарілки.

"У тако-суп слід додати зелену цибулю, тертий сир. А також чіпси "Тортілла", які краще поламати, а не цілими класти. Зверху треба додати сметану. Звісно, все це потрібно змішати у тарілці – і можна смакувати! Скільки класти цибулі, сиру, чіпсів та сметани – немає конкретно визначеної кількості. Кладеться стільки, скільки хочеться. Головне, щоб воно помістилось у тарілці", - додала вона.

Супу вистачає на 10 порцій.

Зараз ви читаєте новину «У мексиканський тако-суп додають кукурудзяні чіпси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути