



Трюфелі роблять з чорного та білого шоколаду. Начиняють їх горішками, сухофруктами, та навіть лавандою. Але в сезон свіжих ягід найкраще смакуватимуть цукерки з ароматною полуницею
Інгредієнти:
110 г білого шоколаду
80 мл йогурту ( 2% без цукру)
2 полуниці
цукрова пудра або цукор-пісок для обвалювання
Приготування:
Порізати білий шоколад і розтопити його в мікрохвильовці, помішуючи кожні 15 секунд.
Додати йогурт в розтоплений шоколад і перемішати.
Охолодити суміш в холодильнику 1 годину. Порізати полуницю.
Дуже швидко потрібно зліпити невеликі кульки з шоколадної маси (1 чайна ложка).
У центр покласти невелику частину полуниці, заліпити шоколадною сумішшю.
Читайте також: Торт "Полуниця та шоколад" має приголомшливий вигляд
Обкачати трюфелі в цукрі. Охолодити їх протягом години в холодильнику.
Коментарі