Ексклюзиви
середа, 02 березня 2016 18:16

Топ-5 смачних брускет, які готуються за 2 хвилини

Брускетта - улюблена всіма італійцями закуска, підсмажений хліб із різними добавками.

Головна відмінність італійської брускетти від банального бутерброда - скибки хліба або чіабатти натирають оливковою олією і підсмажують на сухій сковорідці або на грилі до хрусткої скоринки. Або: забризкують олією скибочки хліба і підсмажують їх в розігрітій до 200 ° С духовці до золотистого кольору.

 

Брускетта з помідорами

Складові:

На 3 порції

Білий хліб - 6 шматків

Оливкова олія - 3 ст.л.

Помідори - 3 шт.

Базилік для прикраси

Часник 2 зубчики

Сіль

Перець

Приготування:

Ріжемо помідори невеликими кубиками. Солимо, перчимо, додаємо оливкову олію. Викладаємо на хліб разом зі свіжим базиліком. Брускетта має вийти трошки розм'яклою і підсмаженою одночасно. При бажанні підсмажений хліб можна натерти часником.

Брускетта з анчоусами і пармезаном

Складові:

3 порції

Білий хліб - 6 шматків

Оливкова олія - 3 ст.л.

Помідори у власному соку - 4 ст.л.

Анчоуси - 80 г

Перець чорний мелений за смаком

Дрібно нарізаний часник - пів ч.л.

Тертий сир пармезан за смаком

Базилік

Приготування:

Подрібніть в блендері томати, базилік і часник. Посоліть і поперчіть. Викладіть томатну суміш на хліб, зверху покладіть по анчоусу і приправте тертим пармезаном.

Брускетта з цукіні і огірками

Складові:

Багет -1 шт.

Цукіні - 300 г

Огірок -150 г

Оцет -1 ст.л.

Цукор - 1 ч.л.

Сіль - 1 ч.л.

Часник - 1 зубчик

Рослинна олія -2 ст.л.

Кріп або черемша - пучок

Чорний перець

Приготування:

Дрібно нарізати огірок, цукіні і зелень. Додати оцет, сіль, цукор, поперчити за смаком. Скибочки багета підсушити в духовці або під грилем. Натерти часником, змастити маслом, викласти зверху овочі.

Брускетта з помідорами і моцарелою

Інгредієнти:

На 3 порції:

Білий хліб - 6 шматків

Оливкова олія - 3 ст.л.

Помідори 3 штуки

Мацарела 250 г

Базилік для прикраси

Часник - 2 зубчики

сіль

перець

Приготування:

Помідори нарізати скибочками і видалити насіння. Крупно нарізати моцареллу. Помідори і сир перемішати з оливковою олією, посолити, поперчити і викласти на підсмажений хліб. Зверху посипати порізаними листочками базиліку і відразу ж подавати.

Брускетта з шоколадом

Інгредієнти:

3 порції

Білий хліб - 6 шматків

Олія - 3 ст.л.

Шоколад 60% - половину плитки

Морська сіль

Цедра апельсина для прикраси

Приготування:

Підсмажити хліб в розігрітій до 200 ° С духовці до золотистого кольору. Розкласти поверх кожного шматочка хліба шоколад, повернути в духовку на 2-3 хвилини або поки шоколад не розтане. Посипати морською сіллю і цедрою апельсина. Подавати в теплому вигляді.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 смачних брускет, які готуються за 2 хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути