
Щоб почати день смачно та з натхненням, приготуйте фінський млинець.
Це пухка випічка, яку готують у духовці. Вона виходить ніжною та повітряною.
Фінський млинець
Інгредієнти
4-5 шт яєць
2 ст.л цукру
ванільний цукор
400 мл молока
180 г борошна
30 г вершкового масла
Для начинки:
300 г кисломолочного сиру
3 ст. л сметани
3 ст. л цукру
цедра/сік лимона
200 г лохини
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці з шинкою, сиром і авокадо: аромат такого перекусу притягне на кухню будь-кого
Як приготувати
Для млинця поєднуємо всі інгредієнти до однорідності. Виливаємо тісто на застелене пергаментом деко. Відправляємо в розігріту до 180* духовку на 30 хвилин.
Після дістаємо з духовки, перевертаємо та даємо охолонути.
Тим часом поєднуємо всі інгредієнти для крему до однорідності. Змащуємо млинець кремом та додаємо ягоди. Загортаємо в рулет, посипаємо пудрою та смакуємо.
Рецепт млинця універсальний, начинку можна робити на ваш смак: маскарпоне, крем-сир, рікота, нутела, джеми, наповнювачі або ж навіть зробити несолодку начинку: вершковий сир+зелень+рибка, для прикладу.
Нехай смакує. Зберігайте і обовʼязково готуйте.
Переглянути цей допис в Instagram
Коли часу обмаль, а хочеться чогось смачного - сосиска в лаваші стане справжнім порятунком. Усього 10 хвилин, кілька простих інгредієнтів, і ви отримаєте гарячу закуску, яка смакує краще за фастфуд. Ідеальний варіант для швидкого сніданку, перекусу на ходу чи навіть вечері після важкого дня.
Ведучий кулінарного шоу Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом приготування.
Коментарі