Ексклюзиви
пʼятниця, 08 липня 2016 10:04

Томатно-часниковий соус по-новому розкриває смак рибних страв

Соуси, в основному, готують до мясних страв. На рибні особливу увагу мало хто звертає. А даремно. Для цих страв є спеціальний соус, з яким вони зовсім по-новому смакуватимуть. Томати є основою, а перець чилі та часник - пікантною родзинкою. Додавати можна на вибір петрушку чи кінзу. Вони обидві зроблять соус ароматним.

Автор: ru.pinterest.com
 

Інгредієнти:

1 кг помідорів

10 зубчиків часнику

1/3 склянки оливкової олії

1 зелений чилі перець

1 столова ложка лимонного соку

1 пучок петрушки або кінзи

Приготування:

На помідорах ножем зробити хрестоподібні надрізи біля основи і бланшувати 2-3 хвилини.

Охолодити і очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.

Часник пропустити через прес. Перець чилі очистити від насіння і нарізати.

Змішати часник, помідори, чилі перець і оливкову олію та нарізану петрушку в каструлі.

Читайте також: Хрусткі часникові вузлики печуть 30 хвилин

Поставити на плиту, як закипить - посолити за смаком, приправити лимонним соком і готувати без кришки, помішуючи близько 20 хвилин.

Подавати соус до риби або креветок.

Зараз ви читаєте новину «Томатно-часниковий соус по-новому розкриває смак рибних страв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути