Риба готується напрочуд легко, якщо знати кілька кулінарних секретів.
Усього кілька інгредієнтів, 15 хвилин часу - і на столі з'являється ніжна, соковита риба з карамельною скоринкою, що буквально тане в роті. Такий рецепт ідеальний для розкішної вечері, коли хочеться швидко, красиво й без зайвих зусиль.
"Соковита сьомга в медово-лимонному соусі виходить ароматною, з ідеальною карамельною скоринкою. Усього 15 хвилин - і розкішна вечеря на столі", - йдеться на сторінці bouquet_of_bruschettas.
Сьомга у лимонно-медовій глазурі
Інгредієнти
2 стейки сьомги (будь-якої червоної риби)
2-3 ст. л. лимонного соку + цедра
2 ст. л. меду
3 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. оливкової олії
1 зубчик часнику (дрібно нарізаний)
1 ч. л. гірчиці
½ ч. л. крохмалю + 1 ст. л. води
Сіль і перець на смак
Петрушка та кунжут для подачі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять легких страв для вечері, які не змусять довго стояти біля плити
Як приготувати
У глибокій мисці змішайте лимонний сік, цедру, мед, соєвий соус, гірчицю та часник.
Розігрійте сковороду з оливковою олією, обсмажте сьомгу по 3 хвилини з кожного боку.
Влийте підготовлений соус, тушкуйте 1-2 хвилини. Додайте розведений у воді крохмаль, перемішайте і потримайте ще 30 секунд - соус загусне і стане блискучим.
Викладіть рибу на тарілку, посипте зеленню, кунжутом і подавайте гарячою з рисом та зеленим салатом.
Якщо хочете гострішу версію, додайте дрібку чилі - він зробить смак ще яскравішим.
Переглянути цей допис в Instagram
Правильне харчування - це новий рівень якості життя, схуднення без зривів і контроль ваги.
Йдеться не про суворі обмеження. Коли раціон збалансований і смачний, дотримуватися здорових звичок стає значно простіше.
Ці варіанти меню вам точно сподобаються. Вони легкі у приготуванні і не потребують великої кількості інгредієнтів.




















Коментарі