вівторок, 11 травня 2021 16:30

Суддя "Майстер шеф" навчила, куди подіти великодні яйця

Автор: lady.tochka.net
  Ольга Мартиновська готує весняний салат з курки та зелені
Ольга Мартиновська готує весняний салат з курки та зелені

Суддя "Майстер шеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська поділилася рецептом швидкого салату. Для його приготування можна використати великодні яйця.

Пікантний соус доповнить страву смаком та ароматом.

Про це шеф-кухар написала в Інстаграм.

Інгредієнти:

свіже листя салату

варені яйця

запечене філе курки

Для соусу:

100 г консервованого в олії тунця

1 жовток

1 ч. л гірчиці

150 г олії

1 зубчик часнику

50 г сиру Пармезан

сік лимона

Приготування:

Для соусу змішати курячий жовток, лимонний сік, гірчицю, сіль та цукор. Перемішати інгредієнти.

Збиваючи масу влити тонкою цівкою олію.

У готовий соус додати подрібнений часник, пармезан, ще трохи лимонного соку та консервований тунець. Збити масу блендером до однорідної консистенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кекси наче букети: кондитер навчає робити вражаючі десерти

В тарілці змішати листя салату, нарізані варені яйця та запечене філе птиці.

Полити салат соусом туна та посипати зеленою цибулею.

Переможниця 3-го сезону "Майстер шефа" і теперішня суддя цього шоу Ольга Мартиновська поділилася рецептом чизкейку. Він у неї карамельний. Ця страва - один із найпопулярніших десертів у світі.

Зараз ви читаєте новину «Суддя "Майстер шеф" навчила, куди подіти великодні яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути