




Автстралійський кондитер із Сіднея Сара Барнс створила желейний торт, який нагадує цвітіння сакури. Десерт за формою схожий на краплі дощу. В ньому квітка знаходиться всередині напівпрозорого купола.
Для його створення автор вийшов за рамками традиційних пропозицій.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили гігантський торт у формі весільної сукні
Кондитер використала агар-агар для отримання желеподібної консистенції. Квіти зробила з суміші кокосового крему і молока. На їх створення йде дев'ять хвилин.
У Лос-Анджелесі в магазині Little Damage Ice Cream створили чорне морозиво. Люди фотографують його в різних місцях, щоб похизуватися, що вже встигли скуштувати смачну новинку 2017 року. Темний колір морозиву надають мигдалеподібні інгредієнти. Інші його складники - традиційні для морозива.
Коментарі