Восени традиційним десертом є гарбузові пироги. Їх молжна зробити ніжнішими, якщо підмішати сиру.
Рецепт своєї запіканки розповів кухар Євген Клопотенко.
Його повітряна запіканку з гарбузом вражає легкістю приготування.
Інгредієнти:
гарбуз 500 г
сир - 400 г
яйця - 2 шт.
борошно - 2 ст. л .
цукор - 3 ст. л.
цукор ванільний -1 ч. л.
масло вершкове - 1 ст. л.
сіль - 1 щіпка;
шоколад -1 плитка
Приготування:
Гарбуз запекти в духовці за температури 180 градусів 30 хвилин. Ложкою вибрати м'якоть гарбуза в миску.
Додати до м'якоті гарбуза 400 г сиру, 2 яйця, 3 ст. л. цукру і 1 ч. л. ванільного цукру.
Додати до маси 2 ст. л. рисового борошна. З ним у запіканки ніжніша структура.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Глінська розкрила секрети ідеального поєднання фруктів і ягід
Перебити всі інгредієнти блендером до однорідної кремової маси.
Викласти отриману масу у форму для запікання. Пекти за температури 180 градусів 40 хвилин до рум'яної скоринки.
Потім потерти запіканку тертим шоколадом.
Також ефектно виглядають і колючі торти. У них важливі не тільки начинка, а й прикраси. Замість звичних фігурок тварин чи квітів, на них можна зобразити кактуси.
Не дивлячись на не дуже хорошу славу цих рослин, з ними десерти виглядають вишукано та стильно.
Коментарі