вівторок, 15 вересня 2020 09:40

Ліза Глінська розкрила секрети ідеального поєднання фруктів і ягід

Від поєднання інгредієнтів залежить смак десерту. Найяскравіші з них фрукти та ягоди. Справа не тільки у кольорі, а й смаку. Щоб не затіняли один одного, їх варто правильно скомбінувати.

Про це пише переможниця "МастерШеф" Ліза Глінська в Instagram.

Автор: foodandmood.com.ua
  Ліза Глінська вишню в десертах поєднує з малиною, ожиною та сливами,
Ліза Глінська вишню в десертах поєднує з малиною, ожиною та сливами,

З чим поєднуються ягоди

Полуниця – з вишнею, чорницею, персиком, бананами, малиною, динею, ожиною, лимоном і лаймом. Топове поєднання: полуниця-лайм;

Вишня – з полуницею, малиною, ожиною, чорницею, сливами, смородиною, абрикосом. У книзі Лізи "Від простого до складного" є вишнево-абрикосовий торт з шоколадним баваруа – його вважають одним з найвдаліших поєднань;

Чорниця – з полуницею, малиною, смородиною, ожиною;

Смородина – з ожиною, брусницею, малиною і журавлиною, сливою, абрикосом, персиком;

Малина – універсальна ягода. Вона гарна з цитрусовими, вишнею, сливами, смородиною, абрикосами і ожиною, а також з усією екзотикою: манго, маракуєю, кокосом;

Агрус – з будь-якою ягодою;

Обліпиха – до неї підійдуть айва, цитрусові, хурма, груші, ананаси, абрикоси;

Брусниця добре підкреслить смак яблук, смородини і апельсинів;

Журавлину міксуют з яблуками і цитрусовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко почистити манго: кухонний лайфхак

З чим поєднуються фрукти

Яблука – з грушами, хурмою, сливою, абрикосами, журавлиною, ананасом, імбиром, виноградом.

Груші – з родзинками, яблуками, інжиром.

Абрикос – з апельсином, малиною, сливою і персиком.

Слива – абрикоси і вишня.

Хурма – з кумкватом та іншими цитрусовими, грушами, яблуками.

Банан – з манго, маракуєю, кокосом, ананасом і полуницею.

Інжир – з грушами, сливами, ожиною та цитрусовими.

Виноград – цитрусові і персики.

Лимон гарний з абрикосами, ягодами, вишнею, нектарином, сливами, грушами, тропічними фруктами і цитрусовими.

Апельсин – з полуницею, малиною, журавлиною, виноградом, хурмою, ананасом, інжиром.

Грейпфрут – з цитрусовими і тропічними фруктами, а також з персиками.

Манго – вся екзотика, а також яблука, ягоди, диня і цитрусові.

Диня – ягоди і цитрусові.

Не всі торти варто пекти. Мова не про желейні. Смачний та апетитний торт можна зробити з кавуна. Зняти з цієї ягоди шкірку і порізати на кілька шарів. Прикрасити ягодами та кремом та подати до столу.

Для більш святковішого варіанту ще пригодяться й мигдалеві пелюстки.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Глінська розкрила секрети ідеального поєднання фруктів і ягід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути