Не всі торти варто пекти. Мова не про желейні. Смачний та апетитний торт можна зробити з кавуна. Зняти з цієї ягоди шкірку і порізати на кілька шарів. Прикрасити ягодами та кремом та подати до столу.
Для більш святковішого варіанту ще пригодяться й мигдалеві пелюстки.
Інгредієнти:
Кавун 1 (сорт без кісточок)
Вершки 300
Цукрова пудра 2 ст. л.
Ягоди, горіхи, фрукти для прикраси
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медовик з карамеллю: як зробити вражаючий торт
Приготування:
Зрізати у кавуна обидві верхівки і зняти шкірку.
Для крему збити вершки до густої піни і додати цукрову пудру. Замість крему можна також використовувати морозиво, але морозиво дуже швидко розтане і тоді не можна залишати торт на столі надовго.
Покривати кавун товстим шаром крему, підсушивши боки кавуна паперовим рушником.
Прикрасити боки торта мигдалевими пелюстками або цілими горіхами. Верх - ягодами або шматочками фруктів.
Поставити торт на 20 хвилин у холодильник перед подачею на стіл.
Правила подачі кави, чай, какао чи глінтвейну багато хто знає. А от з холодними напоями у спеку залишається чимало питань.
Вони обов'язково мають бути з льодом і налиті в холодні бокали чи склянки. Для елегантності можна прикрасити краї фруктами та листками м'яти.
Коментарі