Правила подачі кави, чай, какао чи глінтвейну багато хто знає. А от з холодними напоями у спеку залишається чимало питань.
Вони обов'язково мають бути з льодом і налиті в холодні бокали чи склянки. Для елегантності можна прикрасити краї фруктами та листками м'яти.
Детальніше про способи прикрашання та подачі прохолодних напоїв у галереї.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскраво і по-багатому: як красиво подати солодощі на стіл
Шампанське можна пити не тільки у звичному вигляді. З ним виходять смачні коктейлі, які подають тільки в охолоджених келихах.
Це особливо доречно влітку. У повному келиху має бути не менше 30% вільного об'єму – це дозволить відчути букет.
Ігристе потрібно обережно вливати в келих, щоб зберегти пухирці.
Коментарі