Запах манго відомий багатьом людям з парфумів та кремів. Коли ж хтось вперше купує цей фукт, то стикається з проблемою очищення.
Насправді дістати солодку м'якоть можна швидко з правильним підходом.
Як чистити манго:
Овочечисткою зняти шкірку з манго, поки м'якоть не стане яскраво-жовтою. Щоб фрукт не вислизав з рук, тримати його паперовою серветкою.
Покласти його на обробну дошку і знайти сторону, яка здається найвищою. Кісточка буде розташовуватися уздовж цієї лінії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торт з кавуна: 10 вражаючих варіантів незвичайного десерту
Гострим ножем зрізати манго по шматку з обох сторін від кісточки, намагаючись її не зачепити. Відокремити м'якоть, що залишилася, від кісточки.
Нарізати її горизонтально шматочками на один укус. То їх зручно додавати в десерти, смузі, фруктові салати, соуси і випічку.
Більш доступнішими фруктами є яблука. З них можна зробити легкі та вишукані десерти. Їх приготування займає менше часу, ніж пирогів. Зате на святковому столі вони виглядають неперевершено.
Для цих десертів краще брати тверді яблука з кислинкою, а не солодкі та сипкі.
Коментарі