Спагеті - універсальна страва, яку з чим не приготуй виходить смачно. Є багато соусів та добавок з якими змішують спагеті. Якщо додати зелений горошок та шпинат, за 15 хвилин виходить страва, якою не соромно пригостити навіть примхливих гостей. Копчений лосось служить пікантною родзинкою. Його потрібно не багато. Головне, щоб відчувався копчений присмак.

Інгредієнти:
Плавлений сир вершковий 150 г
Шпинат (свіжий або заморожений) 450 г
Зелений горошок 225 г
Спагеті 300 г
Лосось холодного копчення 200 г
Лимон 1 шт.
Сіль 10 г
Перець чорний мелений 3 г
Приготування:
Обсмажити кедрові горішки на сухій сковороді. Перекласти в миску і відставити.
У сотейнику на повільному вогні прогріти шпинат і горошок 10 хвилин. Якщо вони свіжі, знадобиться 3 хвилини.
Зварити спагеті. Порізати філе лосося тонкими шматочками. Натерти лимонну цедру.
Читайте також: Хрусткий лосось запікають з овочами та медом
Злити спагеті і перемішати в сотейнику з горошком, шпинатом, вершковим сиром.
Додати скибочки лосося, приправити сіллю і перцем та посипати цедрою.
Прикрасити страву в тарілках обсмаженими кедровими горішками.
Коментарі