Лосось один з тих продуктів, приготувавши які, за короткий час виходить вишукана страва. Додавши до нього овочі, можна отримати повноцінну вечерю. Усе просто та смачно. Зовні риба вихоить з карамельною медовою карамеллю, а всередині ніжною та соковитою.

Інгредієнти:
Філе лососем на шкірі - 900 г
Мед - 2 ст. л.
Часник - 3 зубчики
Лимонний сік - 1/4 склянки
Свіжий кріп - 1/4 склянки
Сіль і перець - за смаком
Оливкова олія - 1 ст. л
Цукіні - 2 шт
Помідори черрі - 12 шт.
Лимон - 1 шт.
Приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Застелити деко фольгою або пергаментним папером. Помастити невеликою кількістю оливкової олії і відставити в сторону.
У невеликій мисці змішати мед, розчавлений часник, лимонний сік, кріп, сіль і перець.
Помастити цією сумішшю філе з обох сторін і викласти на деко в центр. Зверху покласти часточки лимона.
Поруч викласти нарізані кружальцями цукіні і помідори черрі. Збризнути все оливковою олією.
Поставити рибу і овочі запікатися на 15 хвилин.
Читайте також: У французьку сирну закуску кладуть шматочки перцю та помідорів
В кінці приготування перевести духовку в режим "гриль", щоб дати страві трохи підрум'янитися.
Коментарі