Террін - це французька закуска з м'яса або риби, нарізана у вигляді тонких скибочок. На сьогодні є її тисячі варіантів - овочеві, рибні, м'ясні, фруктові та молочні. Дуже смачним виходить террін з сиру і овочів. Він має ніжну текстуру та свіжі нотки овочів

Інгредієнти:
Сир мякий 100 г
Помідори 30 г
Свіжа паприка 30 г
Петрушка 5 г
Желатин листової 2 шт.
Сметана 40 мл
Приготування:
Всі овочі нарізати дрібними кубиками, а петрушку просто подрібнити.
Потім змішати всі інгредієнти, крім желатину. Його замочити в холодній воді на 10 хвилин.
М'які пластини желатину змішати з отриманою сирною масою.
Суміш нагріти на водяній бані, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину.
Читайте також: Гостру пасту з куркою готують зі свіжими овочами
Потім викласти у форму і, охолодивши до кімнатної температури, поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
Готовий террін нарізати і подавати до столу як холодну низькокалорійну закуску, наприклад, з хлібцями.
Коментарі